Problemy z forum
#81

Od zmiany grafiki na górze strony nie widzę opcji logowania się na forum, a kiedy zrobię to innym sposobem, nie mam w ogóle swojego pola profilu u góry strony. Używam Chrome'a, na FF działa (sprawdzone na innym sprzęcie, lecz to nie tam piszę posty i wchodzę na forum), ale nie mam zamiaru zmieniać specjalnie po to. Są szanse na naprawienie tego w przyszłości, czy nie będzie mi dane nigdy przeczytać pw, zmienić avka, uzupełnić profilu itd.?
03.12.2017, 23:53
Przeczytaj Znajdź Cytuj
Problemy z forum
#82

Dziwna sytuacja, możesz podrzucić screeny? W przypadku FF nie zdziwiłoby mnie powstanie jakiegoś niepożądanego problemu, ale chrome trochę mnie zaskoczył. Przez najbliższe 6 dni nie będę miał czasu żeby bliżej przyjrzeć się Twojemu problemowi, ale podrzucę temat Tyru. Myślę, że załatwi problem bardzo szybko. Jeśli nie, wrócę w poniedziałek. Wtedy pomyślimy co się dzieje nie tak.

Jeśli widzisz gdzieś problem z nowym layoutem - wrzucaj screeny. Bardzo pomagają nam w poszukiwaniu źródła problemu. Wciąż badamy jego wydajność i kompatybilność, więc z założenia gdzieniegdzie mogą (nie muszą) pojawiać się dziwne błędy.

Dzięki za zgłoszenie, zbadamy sprawę tak szybko jak się da.


— STRONA ZNALEZIONA W LESIE MIRAŻU —
Każdy człowiek, jeśli tylko nie jest obłąkany, potrafi na pewnym poziomie
świadomości poznawać różne głosy, którymi przemawia jego wyobraźnia.







04.12.2017, 22:29
Przeczytaj Znajdź Cytuj
Problemy z forum
#83

To pojawia się po wejściu na stronę.
Opcje raczej nie zostały nigdzie przeniesione, próbowałem ich szukać.

Tak to wygląda po zalogowaniu się (zwróćcie uwagę na prawy górny róg).

BONUS - przy otwieraniu strony przez chwilę wyskakuje mi duże zdjęcie kobiety trzymającej dwa miecze. Nie mam pojęcia co to za grafika. Nie zauważyłem tego na innym urządzeniu.
14.12.2017, 14:45
Przeczytaj Znajdź Cytuj
Problemy z forum
#84

Próbowałeś wyłączyć adblocka? Możliwe, że to on usuwa panel w prawym górnym rogu.


STÓJ ! BO JAK CIĘ GRABIAMI PIERDOLNĘ !






14.12.2017, 18:34
Przeczytaj Znajdź Cytuj
Problemy z forum
#85

Wyłączyłem i bez zmian. Usunąłem też ciasteczka, ale efekt pozostał.

Nie wiem, czy to coś pomoże, ale na samym początku zmieniania grafiki panel pokazywał mi się okazjonalnie. Jednak nic wówczas nie grzebałem z przeglądarką
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.12.2017, 23:36 przez Metheor.)

14.12.2017, 23:33
Przeczytaj Znajdź Cytuj
Problemy z forum
#86

Jeśli nasze systemy się nie mylą, to masz bardzo starą wersję Chroma. Możesz spróbować zaktualizować przeglądarkę do najnowszej wersji?

Zainstalowałem dokładnie tą samą wersję u siebie na komputerze.

Jak widać u mnie również pojawił się podobny problem.


STÓJ ! BO JAK CIĘ GRABIAMI PIERDOLNĘ !






15.12.2017, 05:18
Przeczytaj Znajdź Cytuj
Problemy z forum
#87

Rzeczywiście, miałem jakieś problemy z aktualizacją i musiałem przeinstalować/zaktualizować (nie wiem do końca co zrobiłem) na nowo. Problem rozwiązany.

Dzięki za pomoc.
23.12.2017, 18:45
Przeczytaj Znajdź Cytuj





Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

formularz kontaktowy / Oznacz wszystkie działy jako przeczytane / Wersja Mobilna